31 jan. 2011

Fiskgryta

1 gösfilé
1 burk kräftstjärtar
1 burk räkor
Ca 120 g crabfish
1 1/2 dm purjolök
Squash
Färska champinjoner
Paprika
1 liten gul lök
Färsk citron
Sambal oelek
Limepeppar
Ca 100 g philadelfiaost
Ca 3 dl vispgrädde
Ev lite flytande honung

Gör så här: Fräs hackad lök med skivade champinjoner och purjolök i smör. Tillsätt tärnad paprika och squash. Tillsätt grädden och philadelfiaosten, kryddorna och saften från en halv citron. Lägg i bitar av gös. Skär crabfishen i bitar och ha i den. När fisken är vit och såsen krämig så ta av pannan från spisen och tillsätt de avrunna räkorna och kräftstjärtarna. Låt stå några minuter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar